Hejhej

Hej på er allihopa!
Nu har jag precis övergivit min gamla blogg Mellows och ska börja med den här istället. Jag slutade med den gamla för att mellows var felstavat och så... det här är typ den fjärde bloggen jag har... x)
I alla fall så heter jag Ellen och jag är tolv år. Jag går i femman på Adolf Fredriks Musikklasser, en skitbra skola (om man gillar musik alltså)!
Jag kan berätta lite om dagen. :) Matilda (= bästis) fyllde år idag så vi tejpade fast massa ballonger på hennes bänk och så skrev vi "Grattis Matilda D!" på tavlan (vi har fyra matildor i klassen...). Först hade vi nationella prov, man skulle designa ett rum, jag var i grupp med Julia och Alexandra Ä. Vi hade helt olika åsikter om rummet men det gick bra ändå...
Sen efter lunch var det gympa. Självklart så gick jag, Matilda och Alexandra till Vasaparken istället för Tegnerlunden. Vad smart man känner sig ibland. Så vi gick till Tegnerlunden istället och kom typ fem minuter för sent. Vi körde flaggan på gympan. Paralellklassen fuskade hela tiden så dom vann. Men när vi körde killarna mot tjejerna vann vi, moaahahahah! >:)
Sen var det engelska dubbeltimme, bajs bajs (läraren är inte den bästa direkt). Hon kom mer än en kvart för sent till den andra lektionen. Alla ville gå ner till expeditionen men jag gick till Håkis (vår lärare) istället. Som sagt så är jag väldigt smart. ;)
Och efter skolan var jag hos Matilda, vi kollade på Legally Blond 2, den var jättekul!
Men jag ska sova snart tror jag, imorron fixar jag med designen. En sista sak också, grattis Matilda <3

HA DET BLÖTT
/ ellen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0